Το ταξιδιωτικό γραφείο Topsis Tours δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα γενέτειρα του ιδιοκτήτη κ. Κωνσταντίνου Τοψή.  Από το 2006 έχουμε δεσμευτεί να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες για τον τέλειο σχεδιασμό των εκδρομών σας, των διακοπών σας αλλά και των μεταφορών σας.  Πάντα με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα και με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε όσους μας έχουν εμπιστευτεί.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, ο προορισμός, το μέσο μεταφοράς σας, το γραφείο μας θα χαρεί να σας βοηθήσει σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου σας περιμένουμε για να συζητήσουμε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες . Με πολλά χρόνια εμπειρία και αφοσιωμένη υπηρεσία στην τουριστική βιομηχανία, προσφέρουμε απλές λύσεις και εμπειρία για την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

 Φροντίζουμε να γυρίσετε από ένα ταξίδι έχοντας κάνει όχι μόνο μια επιφανειακή επαφή με την χώρα, αλλά έχοντας γνωρίσει τον πολιτισμό της, έχοντας ανακαλύψει ακόμη και τα άγνωστα μνημεία της, έχοντας γευτεί την ατμόσφαιρά της και έχοντας αγαπήσει τους ανθρώπους της.

Οι ξεναγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε κάθε χώρα είναι επαγγελματίες και έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενό τους. Οι αρχηγοί-συνοδοί των ταξιδιών είναι πάντα εξειδικευμένοι, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση εξυπηρέτησης των εκδρομέων.

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται πάντα με κριτήριο…. σαν να είμαστε εμείς οι ίδιοι ταξιδιωτικοί πελάτες τουριστικού γραφείο  

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο, προσφέρει πλήρες υπηρεσίες και σας παρέχει μεγάλη ποικιλία επίλογων που περιλαμβάνουν:

  • Ατομικά ταξίδια
  • Ομαδικά πακέτα
  • Ενοικίαση λεωφορείου
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Πακέτα διακοπών
  • Κρουαζιέρες

    Ποιότητα &  σεβασμός

    Ο άνθρωπος στην κορυφή της πυραμίδας!

Προσκυνηματικές εκδρομές σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε μαζί σας μια προσκυνηματική εκδρομή για την εκκλησία, τον σύλλογο, την ομάδα ή την εταιρεία σας.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε  ποικίλους θρησκευτικούς προορισμούς για να επιλέξετε. Μοναδικές προσκυνηματικές εκδρομές που εξερευνούν τις Χριστιανικές διαδρομές για να εμβαθύνουν την πίστη σας σε κάθε βήμα του δρόμου σε αυτό το πνευματικό ταξίδι. Εσείς απλά αποφασίζετε ποια προσκυνηματική εκδρομή είναι η τελειότερη και καταλληλότερη για τα ενδιαφέροντά σας και εμείς να είστε σίγουροι ότι οι προτάσεις μας θα ανταποκριθούν απόλυτα στις απαιτήσεις και ανάγκες σας. Θα σας παράσχουμε τον αρτιότερο και λεπτομερέστατο προγραμματισμό για τις υπηρεσίες του προγράμματός σας, που σίγουρα δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε το χρόνο ή τον κόπο σας..

Όταν οργανώσετε μια ομαδική προσκυνηματική εκδρομή μαζί μας:

  • Το δρομολόγιο του προγράμματος είναι επί παραγγελία για την ομάδα σας
  • Επιλέγετε εσείς την ημερομηνία αναχώρησης και την διάρκεια διαμονής σας
  • Προγραμματίζουμε το ταξίδι σας για να ταιριάξει στον προϋπολογισμό σας

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για μια μοναδική ταξιδιωτική θρησκευτική εμπειρία!

Μεμονωμένα ταξίδια & Οργανωμένα ταξίδια Group

Κάθε ταξίδι στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό καλύπτει μια ανάγκη, μια επιθυμία ή δημιουργεί προϋποθέσεις για μια νέα ευκαιρία.

Οργανώνουμε  και πραγματοποιούμε  οποιαδήποτε προσωπική σας εξόρμηση σε εξωτερικό και εσωτερικό, για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους.

Ολιγοήμερη απόδραση με ένα ταξίδι ή πολυήμερες διακοπές σε εξωτερικούς προορισμούς οργανώνονται με στόχο την επιτυχία και την τελική γεύση της αξέχαστης εμπειρίας. Η συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με τους εγκυρότερους προμηθευτές εξωτερικού και με μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για ένα επιτυχημένο ταξίδι με ασφάλεια μετακίνησης και με ποιοτικές υπηρεσίες.

Ανακαλύψτε τον κόσμο ξεκινώντας από την Ελλάδα .. ως την άκρη του Κόσμου!!

Ζητήστε μας προσφορά .. για  το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, ζητήστε μας να το προσαρμόσουμε όπως το έχετε σκεφτεί και η έμπειρη ομάδα του γραφείου μας θα διεκπεραιώσει την εκδρομή όπως την έχετε σχεδιάσει !!

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά & περισσότερες πληροφορίες στο

[email protected]